займ срочно

O Santiago  Futsal non puido co Jaén Paraíso Interior pese ao esforzo

0

Compostela, 8 de abril do 2018 – O Santiago  Futsal visitaba ao recente campión de Copa de España, o Jaén Paraíso Iterior, nunha  Salobreja que luciu un cheo absoluto para vivir o encontro da 27ª xornada de Liga.

Logrou avantaxarse o conxunto amarelo aos dous minutos do asubío inicial. Jordi  Campoy recolleu un balón tras saque de banda local, e cun remate de volea, introduciu o esférico no fondo da portería visitante. Con vantaxe no marcador, os de Dani Rodríguez mostraron a súa versión máis ofensiva, obrigando a  Thiago a salvar os mobles para os de Santiago.  Zequi foi o protagonista da primeira acción con perigo dos galegos, na que  Imanol para desbaratou a ocasión do gaditano. O porteiro do Jaén volveu aparecer ante Alex Diz para frustrar o empate por segunda acción consecutiva. Con todo, nada puido facer o local para despexar o remate de Antonio Diz tras pase de  Catela desde a banda co que o lucense puxo o 1-1 no minuto 11. Co partido completamente aberto ambos os conxuntos mostráronse moi correctos en tarefas defensivas para lograr que o marcador non se movese antes do tempo de recreo.

O segundo tempo comezou co cambio na portería xienense e a entrada de  Dídac Plana. A rápida acumulación de faltas dos santiagueses supuxo que os de Santiago vísense con catro faltas no minuto 25; minuto tamén no que Dani Martín rompeu a igualada e adiantou de novo aos seus. A pesar das accións ofensivas dos galegos en busca do tanto que os volvese a meter no encontro, un  Jáen Paraíso Interior moi atento na defensa impediu que se materializase un posible empate santiagués ata con xogo de cinco con porteiro-xogador. Un fallo no ataque de cinco foi aproveitado por Alan  Brandi no 37′ para facer o terceiro tanto local.  A  desdicha santiaguesa aumentou coa execución da sexta falta visitante, aínda que o tiro de  Boyis desde o punto de dobre penalti; para o que entrou o meta viveirense  Iago Barro, marchouse fóra. No 39′ o xogador amarelo non fallou e desde o seu propio campo anotou o cuarto e definitivo tanto da tarde. Hugo Sánchez foi expulsado antes da conclusión do encontro por interceptar o balón coa man na xogada do gol e ver o segundo cartón amarelo.

Derrota para o Santiago  Futsal nun partido que competiu ata o final ante un difícil rival. O venres recibirá a  FC Barcelona  Lassa ás 20.45 h no Fontes  do Sar.

Ficha do partido

Jaén Paraíso Interior:  Imanol,  Boyis, Mauricio,  Campoy e Alan  Brandi -cinco inicial-  Dani Martín,  Burrito,  Giasson,  Carlitos, Víctor Montes e  Didac.

Santiago  Futsal:  Thiago,*Álex  Verdejo,  Catela, Everton,  Zequi -cinco inicial- Armando, Antonio Diz, David Palmas, Hugo Sánchez, *Álex Diz, Santi e  Iago Barro.

Incidencias: Partido correspondente á 27ª xornada de Liga celebrado no Municipal da  Salobreja.

Árbitros: Contreras Tejedor e Pérez Álvarez. Expulsaron a Hugo Sánchez por dobre cartón amarelo.Amoestaron con cartón amarelo a Jordi  Campoy, Mauricio, Boyis,  Carlitos e Alan  Brandi,por parte de Jaén Paraíso Interior; e a David Palmas e Everton por parte do Santiago  Futsal.

Goles: 1-0  min.2  Campoy, 1-1  min.12 Antonio Diz, 2-1  min.Dani Martín, 3-1  min.37 Alan  Brandi, 4-1  min.38  Boyis