Teo, 26 de setembro do 2018 – A Casa Rural parada de Francos foi o escenario elixido para a presentación do Outono gastronómico en turismo rural 2018.
O Delegado da Xunta na Provincia, Ovidio Rodeiro, a concelleira de turismo de Teo, Conchi García, e Pepe Torres, responsable do establecemento, foron os encargados de explicar o programa que forma parte da estratexia da Xunta de Galicia no eido do turismo.
A proposta desenvolvese dende o pasado 14 de setembro e prolongarase ata o 16 de decembro con prezos que van dende os 30 euros aos 300 euros en función da modalidade que elixa o viaxeiro. Esta iniciativa permite gozar en parella, familia ou con amigos de propostas culinarias, deseñadas para a ocasión, e pernoctar nas casas de turismo rural durante a fin de semana
Na Coruña son 46 menús diferentes en 23 casas rurais. Na bisbarra de Santiago están adheridos a este programa 10 establecementos en A Baña, Santiago, O Pino, Arzúa, Rois, Touro e Teo.
O delegado territorial recalcou que o obxectivo prioritario desta campaña é favorecer a desestacionalización durante os meses de outono. Neste senso, explicou que o éxito do “Outono gastronómico en turismo rural”, ao longo de 11 edicións suma preto de 60.000 participantes e foi recoñecido na Feira Internacional de Turismo Fitur 2016 como Mellor Produto de Turismo Activo Nacional na modalidade de Enogastronomía.
Pódese acceder a información completa dos menús e establecementos na web http://www.outonogastronomico2018.com/
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”94″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”800″ gallery_height=”600″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]